Acute meldingen:
  • Er zijn op het moment geen acute meldingen.

Trafficon groeit!

29 april 2024 Algemeen, Nieuws

Ondanks de uitdagingen voor veel bedrijven om personeel te vinden, hebben we sinds eind 2022 maar liefst 8 nieuwe collega’s mogen verwelkomen, waaronder 3 stagiaires. De komende weken willen wij hen graag aan jullie voorstellen. Om te beginnen met Mark en Bianca.

Mark van Mourik is ons team komen versterken. Met zijn opleiding People and Business Management, heeft Mark geleerd om de mens centraal te stellen. Mark verzorgd binnen Trafficon onder andere het klachtenmanagement en gaat daarbij lastige casussen binnen het doelgroepenvervoer niet uit de weg. Of dit nu het controleren en invoeren van ritpatronen betreft, of het behandelen van klachten over het gedrag van een reiziger, Mark is een doorzetter en zet altijd de schouders eronder om tot een passende vervoersoplossing te komen.

Naast Mark is ook Bianca Hermans bij Trafficon gestart. Bianca heeft haar ‘roots’ in de zorg liggen. Van thuiszorg tot kleinschalig begeleid wonen, Bianca kan zich hierdoor heel goed verplaatsen in de reizigers die gebruik maken van het doelgroepenvervoer.
Bianca heeft in korte tijd, veel geleerd waardoor ook zij nagenoeg alle voorkomende werkzaamheden zelfstandig verricht. Zij is in staat om zich te verplaatsen in het wel en wee van de reiziger en kan daardoor uitstekend onderzoek doen naar klachten die gaan over het gedrag van een reiziger of de reiziger voorzien van de benodigde informatie. Door haar passie en inlevingsvermogen is zij dan ook uitstekend in staat om de reizigers van dienst te zijn en zal zij er altijd alles aan doen om, na afstemming met alle partijen, tot een gedegen vervoersoplossing te komen.

Lees hier meer over Bianca en Mark.