Acute meldingen:
  • Er zijn op het moment geen acute meldingen.

Over ons

Slimme mobiliteit met oog voor mensen

Bij Trafficon geloven we dat doelgroepenvervoer altijd slimmer kan. Daarbij kijken we niet alleen naar efficiency en doelmatigheid, maar ook naar klantbeleving en service. Wij vinden dat vervoersbeleid pas is geslaagd als het ook echt werkt in de praktijk. Elke dag weer! Daarom besteden we net zoveel aandacht aan advies en innovatie als aan operationele ondersteuning.

Mobiliteitsadvies dat werkt in de praktijk

Veel van onze medewerkers komen zelf uit de praktijk. Daar zijn we trots op, want juist daardoor kunnen we ons verplaatsen in de reiziger. Die verliezen we nooit uit het oog. De ruim 20 medewerkers van Trafficon hebben onder andere een achtergrond als inkoper, jurist of hebben zelf achter het stuur gezeten. Wat we met elkaar delen is een passie voor mobiliteit en een hoge mate van betrokkenheid bij mensen die voor hun vervoer afhankelijk zijn van hun gemeente, provincie, regio of zorginstelling. Dat zijn onze klanten en die helpen we graag om hun vervoersambities waar te maken. Op basis van ruim 18 jaar ervaring, de nieuwste technologie en altijd met twee voeten stevig op het asfalt.

ISO 9001

Kwaliteit staat bij Trafficon in een hoog vaandel. Trafficon is daarom ook in het bezit van het ISO 9001 certificaat. ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met dit certificaat toont Trafficon aan dat zij deze kwaliteitsstandaard hanteert. Deze kwaliteitsstandaard wordt vastgelegd en op deze manier waarborgt Trafficon haar kwaliteit. Dit betekent voor u dat kwaliteit gegarandeerd is.
We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

ISO 27001

ISO27001 is dé internationale norm voor informatiebeveiliging. Deze certificering laat zien dat het zorgvuldig omgaan met gegevens (waaronder vertrouwelijke persoonsgegevens) volgens de hoogste eisen is geborgd in onze organisatie. Wettelijk moeten bedrijven die (persoons)gegevens verwerken voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). ISO27001 gaat echter nog een stap verder, en middels deze certificering kunnen wij aantonen dat wij voldoen aan de eisen en voorschriften vanuit de AVG.

NEN7510

Deze norm staat voor informatiebeveiliging in de zorg. Deze certificering zorg ervoor dat wij de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van persoonlijke gezondheidsinformatie in de zorg goed beschermen en zorgt ervoor dat de toegang tot dergelijke informatie gecontroleerd en verantwoord is. De gegevens die Trafficon verwerkt zijn de afgelopen jaren steeds specifieker geworden. er ontstond een tweedelig tussen gegevens die in het kader van informatiebeveiliging verwerkt worden en zorg specifieke gegevens. Deze laatste categorie komt veel voor bij dagbestedingsvervoer, maar ook bij de toeleidingen in het kader van de jeugdwet. Middels deze certificering tonen wij aan, dat wij ook verantwoord met deze zorgspecifieke gegevens omgaan.

 

Overleg Trafficon