Acute meldingen:
  • Er zijn op het moment geen acute meldingen.

Klachtenmanagement

Als adviesbureau voor kleinschalig doelgroepenvervoer, zijn wij o.a. gespecialiseerd in het aannemen van klachten en meldingen. Hiermee onderscheidt Trafficon zich van haar concurrenten. Persoonlijke aandacht voor zowel de reiziger als de opdrachtgever staat hierbij voorop.

Hoe doen we dat?

Wij verlenen deze dienst met ons eigen klantcontactcentrum. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de branche en bezitten ruime kennis van de regels die gelden voor specifieke projecten. Hierdoor kunnen we reizigers snel en efficiënt te woord staan en ondersteunen bij het indienen van een klacht of melding. Daarnaast verstrekken wij informatie aan de reiziger betreffende de reisbehoefte. We beschikken over moderne geautomatiseerde systemen waarmee klachten en meldingen vakkundig worden verwerkt en de reiziger wordt geïnformeerd. Verder monitoren we de afhandeling van de klacht door de uitvoerende partij en sturen bij als zaken niet goed dreigen te gaan. Om de kwaliteit te bewaken, bij te kunnen stellen en de reiziger nog beter te informeren ontzorgt Trafficon meerdere opdrachtgevers door het voeren van keukentafelgesprekken met cliënten. De medewerkers van Trafficon hebben een training op het gebied van maatschappelijke hulpverlening gevolgd.

Wat is het voordeel voor onze opdrachtgevers?

Doordat wij onpartijdig zijn, kunnen we objectief onze taak uitvoeren. Dit houdt in dat wij reizigers een onafhankelijk advies kunnen geven en volledig transparant zijn naar zowel de reiziger als opdrachtgever.

Verder wil je als opdrachtgever het ‘slager keurt zijn eigen vlees’ voorkomen, het beleggen van het klachtenmanagement bij de uitvoerende partij, zoals de vervoerder of het callcenter, is dan ook geen goede keuze. Als Trafficon zijn we hierin een onafhankelijke partij.

Trafficon verstrekt periodiek diverse (management)informatie die waardevolle informatie biedt over o.a. het aantal klachten, of deze (on)gegrond zijn, in behandeling zijn en doorlooptijden.

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Enkele van onze huidige opdrachtgevers zijn onder andere de regio Haaglanden en een groot aantal gemeenten in de provincies Noord-Brabant, Flevoland, Gelderland en Utrecht. Daarnaast diverse zorginstellingen in Nederland.

Kantoor Trafficon