Acute meldingen:
  • Er zijn op het moment geen acute meldingen.

Diensten

Doelgroepenvervoer vraagt om een doordachte strategie én aandacht voor elke individuele rit. Trafficon helpt u om uw ambities waar te maken in de praktijk door een brug te slaan tussen vervoersbeleid en contractbeheer. Van strategisch advies tot ons eigen klantcontactcentrum, we ontzorgen bij vervoersvraagstukken en stellen de reiziger daarbij centraal.

Trafficon kent de publieke sector als geen ander en werkt naast provincies, regio’s en zorginstellingen voor meer dan de helft van alle Nederlandse gemeenten. Wat kunnen we voor u betekenen?

Bij Trafficon geloven we dat doelgroepenvervoer altijd slimmer kan. Daarbij kijken we niet alleen naar efficiency en doelmatigheid, maar ook naar klantbeleving en service. Wij vinden dat het vervoersbeleid pas is geslaagd als het ook echt werkt in de praktijk. Elke dag weer. Daarom besteden we net zoveel aandacht aan advies en innovatie als aan operationele ondersteuning.

Heeft u mensen te vervoeren en vraagt u zich af of dat slimmer kan? Wij horen graag van u!

Het overzicht van onze dienstverlening vindt u hieronder.

Trafficon adviseur doelgroepenvervoer, team Trafficon
Advies en innovatie

Advies, innovatie en data-analyse

Wij helpen u sturen op zowel budget als klanttevredenheid met vernieuwende mobiliteitsoplossingen, toepassing van slimme software en data-analyse. Hierbij houden wij altijd oog voor de mensen achter de getallen.

Beheer leerlingen- en jeugdwetvervoer

Trafficon is gespecialiseerd in het ondersteunen van gemeenten bij het leerlingen- en jeugdwetvervoer. Denk bijvoorbeeld aan het contractbeheer of klachtenmanagement. Ook ondersteunen wij bij het beoordelen en beschikken van leerlingen- en jeugdwetaanvragen. Trafficon ontzorgt!

Contractmanagement en -beheer

We controleren of de vervoerders waarmee u samenwerkt de beloofde kwaliteit leveren en beschikken daarnaast over een in-house klantcontactcentrum om zelf een vlekkeloze communicatie met klanten en vervoerders te waarborgen. Ook voor het klachtenmanagement kunt u bij ons terecht.

Detachering

Detacheren en outsourcen

Detachering van consultant, Wmo-consulent, medewerker leerlingenvervoer of data-analist. Bent u tijdelijk op zoek naar aanvullende expertise binnen uw organisatie? Wij zorgen dat u snel over de juiste professional beschikt. Ook kunnen wij u ontlasten doordat u werkzaamheden bij ons outsourced.

Draaiboek leerlingenvervoer

Leerlingen- en jeugdwetvervoer, daar komt veel bij kijken. Het hoeft niet spannend te zijn. Hoe stabieler de start, hoe sneller er routine in zit. Meer weten? Klik hier verder voor Trafficon draaiboek.

Inkoop en aanbesteding

Inkoop en aanbesteding

Een nieuw vervoerscontract betekent nieuwe kansen om het vervoer nog beter en efficiënter te organiseren. Wij kunnen u ondersteunen bij de volledige aanbesteding, zodat het niet alleen juridisch klopt, maar dat u ook verzekerd bent van de meest passende oplossing. Uiteraard kunt u ook voor een gedeeltelijke ondersteuning kiezen, bijvoorbeeld het uitwerken van het Programma van Eisen.

Klachtenmanagement

Klachtenmanagement is een van de pijlers van kwaliteitsbeleid. Trafficon is gespecialiseerd in het aannemen van klachten en meldingen. Persoonlijke aandacht voor zowel de reiziger als de opdrachtgever staat hierbij voorop. In de klachtafhandeling brengen wij als onpartijdige tussenpersoon, partijen bij elkaar.