Acute meldingen:
  • Er zijn op het moment geen acute meldingen.

Trafficon: erkend leerbedrijf en mooie stageplek

17 november 2023 Nieuws

“Trafficon: erkend leerbedrijf voor drie opleidingen” was de titel van een enthousiast artikel van een jaar geleden. We zijn nog steeds enthousiast en het enthousiasme groeit. Inmiddels hebben 2 studentes hun stage bij ons gelopen. Momenteel vullen 2 studenten hun stageplek hier in. Via de volgende link kun je lezen hoe een van hen dat ervaart: Giorgillio Garden .

 

Trafficon is inmiddels erkend leerbedrijf voor meerdere opleidingen. Trafficon geeft studenten zo de mogelijkheid om een goede stageplaats te vinden. Een stageplaats waarbij ze in de praktijk leren en op de werkplek goed worden begeleid. Trafficon werkt zo mee aan het inlopen van het tekort aan stageplekken voor mbo-opleidingen. Zo zijn we ook een mooie stageplek.

De erkenning als leerbedrijf is niet vrijblijvend. Een student moet goed worden begeleid door een praktijkbegeleider binnen het bedrijf. Het vraagt om echte betrokkenheid bij de opleiding en ontwikkeling van de studenten. Trafficon beseft dat. We hebben immers bijna allemaal een keer een opleiding gedaan waarbij een stage moest worden gelopen.  Iedereen kent wel voorbeelden van mensen die maar moeilijk een stageplek kunnen vinden. Daarom is het goed dat er nu leerbedrijven zijn en dat het aanbod van stageplekken groeit. Trafficon ziet dit als maatschappelijke opdracht en werkt daar graag aan mee.

Enthousiast geworden?

Kijk voor de actuele stages bij Trafficon op deze link: Stages

Denk je er als bedrijf nu over na om leerbedrijf te worden? Kijk dan op de site van SBB.